Porrasremontit pirkanmaalla

Uudistamme portaat Tampereen ja Pirkanmaan alueella jopa parissa päivässä. Kotimaisen tuotannon ansiosta voimme taata nopeat ja varmat toimitukset. Työstä vastaavat aina Stepfixin omat asentajat ja portaat ovat normaalisti käytössä koko remontin ajan.

Stepfix palvelee laadukkailla porrasremonttiratkaisuillaan myös Pirkanmaalla asuvia

Onko kodissasi vanhat ja kuluneet portaat, joiden uudistamisesta olet salaa haaveillut? Meillä on sinulle kustannustehokas ratkaisu, jolla saat uudet portaat Pirkanmaalle!

Stepfix-porrasremontilla uudistat portaat helposti ja nopeasti. Lähes kaikille porrastyypeille sopivassa remonttimenetelmässämme vanhat rappuset modernisoidaan päällystämällä ne uusilla, laadukkailla jalopuuaskelmilla.

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu myös esimerkiksi käsijohteiden uusiminen sekä porraskuilun ja/tai portaiden maalaus askelmien asennuksen yhteydessä.

Asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan menetelmän ansiosta vanhat rappuset muuttuvat kauniiksi ja uudenveroisiksi. Portaat ovat täysin normaalisti käytössä koko remontin ajan.

Haaveissa uudet portaat Tampereella?

Pirkanmaan tiimimme tarjoaa remontista kiinnostuneille ilmaisia arviointikäyntejä. Kotikäynnin aikana laadimme arvion porrasremontin hinnasta ja toteutuksesta sekä esittelemme materiaali- ja värivaihtoehdot. Käynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Jos toiveissasi on uudet portaat Tampereelle tai Pirkanmaan alueelle, kannattaa ottaa yhteyttä heti.

Laadukas Stepfix-puuaskelma

Työstämme Stepfix-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Portaat Tampere – miksi kannattaa valita Stepfix?

  • Kotitalousvähennyskelpoinen, kustannustehokas ja kestävä tapa uusia portaat.
  • Kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta asennukseen.
  • Portaiden pinnoitus, porraskaiteet ja käsijohteet, porraskuilun maalaukset – kaikki helposti askelmien asennuksen yhteydessä.
  • Portaat ovat käytettävissä koko remontin ajan eikä vanhoja portaita tarvitse purkaa.
  • Kotimainen tuotanto ja omat asentajat takaavat laadukkaan lopputuloksen.
  • Askelmat käsitellään valmiiksi tehtaalla. Vain viimeistelyleikkaukset ja askelmien liimaus tapahtuu paikan päällä.

Tilaa nyt porrasremontti Pirkanmaalle – Stepfixin kokonaisvaltainen toteutus maksaa itsensä takaisin

Askelmien pinnoittamisen ohella hoidamme tarvittaessa myös portaikon muiden osien maalauksen sekä uusien kaiteiden ja käsijohteiden asennuksen. Kokonaan uudenveroiseksi kunnostettu moderni portaikko parantaa asunnon arvoa takuuvarmasti ja on näin ollen investointina kannattava.

Huomaa myös, että Stepfixin porrasremontista on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Portaat Pirkanmaa – kysy tarjousta

Kiinnostuitko? Pyydä meidät nyt arviointikäynnille niin teemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen.

”Portaiden toimitus ja asennus sujuivat nopeasti. Laadukas lopputulos.”

– Susanna J, Tampere

”Portaiden esittely ja asennus sujui hienosti ja nopeasti. Myös omat toiveet ja räätälöinti onnistui.”

– Kirsi K, Tampere

”Ei mitään moitittavaa. Alusta loppuun asti sujuivat hommat joustavasti ja nopeasti.”

– Linh L, Tampere

”Kaikki sujui hyvin, myynnistä, työn suorittamiseen ja mikä oli ihana kun työ oli tehty niin kaikki roskat ym oli viety pois. Sai vaan nauttia kauniista portaista. Kiitos. =)”

– Katriina O, Tampere

”Todella tyytyväinen lopputulokseen sekä yhteistyöhon Stepfixin kanssa.”

– Birgit S, Tampere

Näin porras­remonttimme etenee

1

Maksuton kartoituskäynti

Kotikäynnillä suunnittelemme portaidesi uudistamistavan ja käymme läpi mallistomme eri materiaali- ja värivaihtoehdot.

2

Pitävät aikataulut

Työ tehdään sovittuna aikana. Asentaja on yhteydessä asiakkaaseen ennen asennusta tarkan aikataulun ja käytännön asioiden sopimiseksi.

3

Laadukas asennus

Työn toteuttavat aina StepFix Oy:n omat koulutetut asentajat. Työt tehdään siististi ja huolellisesti. Työ on valmis jopa parissa arkipäivässä.

4

Tyytyväinen asiakas

Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Annamme työlle ja materiaaleille kahden vuoden takuun. 

 

Tulemme kartoittamaan portaidesi uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen porrasremontista. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään.

Portaat Tampere – usein kysyttyä

Kuinka nopeasti voin saada portaiden asennuksen?

Uusimme portaat Tampereella parhaimmillaan muutamassa päivässä. Kokonaisuudessaan porrasremontissa menee noin pari viikkoa siitä hetkestä, kun varaat arviointikäynnin verkkosivullamme ja pääset astelemaan uudistettuja portaita pitkin. Stepfixillä on Pirkanmaalla oma tiimi, joten askelmien asennuksesta sopiminen onnistuu joustavasti.

Toimitatteko portaat Pirkanmaan koko alueella?

Kyllä, meiltä saat portaat Pirkanmaan kaikkien kuntien alueille. Oman tuotantomme ansiosta voimme taata portaat Tampereelle ja lähiseudulle nopeasti ja varmasti.

Pääseekö portaiden ja askelmien malleja näkemään Tampereella / Pirkanmaan alueella?

Meillä ei ole myymälää tai näyttelytilaa Pirkanmaan alueella. Jos haluat uusia portaat Tampereella tai muualla Pirkanmaalla, kannattaa varata maksuton arviointikäynti. Arviointikäynnillä myyjämme esittelee eri mallit ja saatavilla olevat sävyt. 

Lue myös: Mitä arviointikäynnillä tapahtuu?

Missä portaanne valmistetaan?

Kaikki Stepfix-askelmat käsitellään asennusvalmiiksi omassa tuotannossamme Jyväskylässä. Materiaalimme tulevat ruotsalaiselta toimittajalta, jonka käyttämä puu on kaadettu suurimmaksi osaksi Ruotsista ja osin Euroopasta. Kumppanillamme on pitkä kokemus porrasaskelmien tuottamisesta, jonka ansiosta Stepfix-askelmat ovat kestävät ja käyttötarkoitukseensa eli vanhan portaan pinnoittamiseen optimaaliset. Materiaalitoimittajamme käyttää askelmien valmistuksessa pelkästään puun hienoa osaa, joten Stepfix-porrasaskelmissa ei ole lainkaan oksan paikkoja näkyvissä.

Lue myös blogi, jossa käymme läpi tuotanto- ja toimitusprosessimme eri vaiheita.