Porrasremontti Stepfixiltä – Näin homma toimii

Kaipaako kotisi portaikko ehostusta, mutta remontin tilaaminen arveluttaa? Oletko epävarma siitä, mitä porrasremontin hintaan kuuluu, kauan se kestää ja miten se käytännössä toteutetaan?

Valitsemalla Stepfixin porrasremontin voit luottaa siihen, että remontin hinnassa ei tule ikäviä yllätyksiä. Teemme aina kiinteän hintarjouksen, joka perustuu ilmaiseksi tarjoamaamme arviointikäyntiin. Alta voit lukea, miten remontin tilaus ja toteutus kanssamme käytännössä tapahtuvat.

1. Maksuton arviokäynti

Aloita pyytämällä meidät kotikäynnille portaiden uudistamistarpeen arviointiin (mahdollista tehdä myös etäyhteyden välityksellä). Arviointikäynti on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Käynnin aikana suunnittelemme yhdessä kanssasi portaidesi uudistamistavan ja esittelemme mallistomme eri materiaali- ja värivaihtoehdot mallipaloilla havainnollistaen. Halutessasi autamme sinua valitsemaan toiveisiisi parhaiten sopivat uudet askelmat. Voit toki jo etukäteen miettiä, millaiseksi haluat portaasi remontoitavan ja hakea inspiraatiota esimerkiksi kuvagalleriastamme. Sovimme kanssasi myös siitä, uusitaanko askelmien ohella myös portaikon kaiteet ja/tai käsijohteet ja maalataanko portaiden muut osat.

2. KIINTEÄ HINTATARJOUS

Arviointikäynnin toivekartoituksen ja alustavien mittausten perusteella teemme sinulle remonttitarjouksen kiinteällä hinnalla. Jos päätät ottaa tarjouksen vastaan, asentajamme on sinuun yhteydessä remonttiaikataulun ja remonttiin liittyvien käytännön asioiden sopimiseksi.

3. HÄIRIÖTÖN ASENNUS

Työn tekevät aina StepFix Oy:n omat koulutetut asentajat, kanssasi sovittuna aikana. Tavallisesti saamme porrasremontin valmiiksi parissa päivässä. Koska remonttitapamme perustuu vanhojen askelmien uudelleen pinnoittamiseen, vanhaa portaikkoa ei tarvitse purkaa ja niitä pystyy myös käyttämään koko remontin ajan. Häiriö kodissa asumiselle on siis erittäin pieni.

Remontissa asennamme uudet jalopuiset askelmat liimaamalla vanhojen päälle. Mikäli remonttiin kuuluu myös portaikon osien maalausta, asentajamme huolehtii koko maalausurakasta ympäristön suojaamisesta ja vanhojen maali- tai lakkapintojen hionnasta alkaen.

4. TAATUSTI TYYDYTTÄVÄ LOPPUTULOS

Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Haluamme jatkaa erinomaista palveluamme myös asennuksen ja maksusuoritteen jälkeen. Annamme työlle ja materiaaleille kahden vuoden takuun.

 

Varaa maksuton arviokäynti