Portaikon maalaus

Joskus on tarpeen antaa uusi silaus koko portaikolle askelmien pinnoituksen yhteydessä. Suoritamme tarvittaessa portaikon muiden osien, kuten kaiteiden ja portaiden alapintojen sekä seinien ja muiden pintojen maalauksen Stepfix-askelmien asennuksen yhteydessä. Portaat ovat asukkaiden käytössä myös maalaustöiden ajan.

Pyydä maksuton arviokäynti

Näin portaikon maalaus etenee

1. Maksuton arviokäynti

Kotikäynnillä suunnittelemme yhdessä kanssasi maalaustarpeen portaikollesi ja muille pinnoille. Suunnittelu on mahdollista tehdä myös etäyhteydellä. Arviointikäynti on maksuton eikä sido sinua mitenkään.

2. Pitävät aikataulut

Työ tehdään sovittuna aikana. Sovimme asennusviikon tilauksen yhteydessä. Asentaja on yhteydessä asiakkaaseen ennen asennusta tarkan aikataulun ja käytännön asioiden sopimiseksi.

3. Ammattitaitoinen asennus

Maalaustyöt suorittavat aina StepFix Oy:n koulutetut omat asentajat. Panostamme hyvään maalausjälkeen ja kokonaislopputulokseen. Teemme aina tarvittavat suojaukset ja siivoamme jälkemme.

4. Laadukas lopputulos

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Haluamme palvella asiakkaita myös työn valmistumisen ja laskun maksamisen jälkeenkin. Annamme työlle ja materiaaleille kahden vuoden takuun.

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme täyden palvelun, kun portaasi kaipaavat kunnostusta. Pinnoitamme portaat laadukkailla jalopuuaskelmilla, asennamme tyylikkäät käsijohteet ja kaiteet sekä maalaamme portaikon muut osat paikan päällä – lopputuloksena uutuuttaan loistava, heti käyttövalmis portaikko, joka tarjoaa silmäniloa ja nostaa asuntosi arvoa.

Miksi Stepfix?

Portaat ovat käytössäsi jatkuvasti asennuksen ajan. Vaikutus asumiseen on pieni.

Asennus valmistuu yleisesti 1-3 vuorokaudessa, riippuen sen laajuudesta.

StepFix huolehtii, että asunto pysyy mahdollisimman siistinä.

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.
    Lue tietosuojaseloste klikkaamalla