Rekry

Tervetuloa meille töihin!

Kova kasvuvauhtimme tuottaa meille positiivisen haasteen – tarvitsemme jatkuvasti uusia Stepfixiläisiä työkavereiksemme!

Keitä olemme ja mitä teemme?

Stepfix on vuonna 2016 toimintansa aloittanut porrasremontteja tekevä yritys, joka työllistää tällä hetkellä noin 25 henkilöä.

Liikeideamme perustuu ainutlaatuiseen remonttimenetelmään, jossa vanhan puu- tai betoniportaikon askelmat päällystetään uusilla, laadukkailla jalopuuaskelmilla. Näin vanha ja kulunut sisäportaikko voidaan kunnostaa moderniksi ja kauniiksi nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Potentiaalisia kohteita Stepfixin remonteille ovat lähestulkoon kaikentasoiset huoneistot.

Myyntiedustajana Stepfixillä

Myyntiedustajan pääasiallinen tehtävä on tilaussopimusten solmiminen asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden kontaktoimisen, asiakastapaamisten hoitamisen ja tilausten sopimisen ohella tärkeä osa työtä on aktiivinen uusasiakashankinta, jota edellytämmekin kaikilta edustajiltamme.

Oma-aloitteisen myyntityön lisäksi myyjämme vastaavat myös tuotteeseemme kohdistuviin runsaisiin kyselyihin.

Provisioon perustuva palkkaus tarjoaa mahdollisuuden hyviin ansioihin.

 

SOPISITKO SINÄ STEPFIX-MYYJÄKSI? TEE TESTI JA OTA SELVÄÄ!

Mittava kokemus myyntityöstä ei ole edellytys paikan hakemiselle, sillä palkkaamme yhtä mielellämme myynnin konkarin kuin täysin toiselta alalta tulevankin. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme oikeaa asennetta ja innostusta työtä kohtaan. Riittää siis, että sosiaaliset taitosi ovat kunnossa ja olet palveluhenkinen, päämäärätietoinen, luotettava ja rehti. Myöskään perinpohjainen tuntemus toimialastamme ei ole tarpeen, sillä perehdytämme sinut kyllä tuotteeseemme ja portaiden remontointiin.

Kiinnostuitko? Selvitä lyhyellä testillä, kuinka hyvin sinä sopisit Stepfixin myyjäksi!

Avoimet työpaikat

Näytä kaikki