Rahoitus ja osamaksu

Voit maksaa porrasremontin juuri sinulle sopivissa erissä!

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää korotonta maksuaikaa ja voit hyödyntää jopa 12kk korottoman maksuajan.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Tilin hakeminen on sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua. Voit hyödyntää tiliä helposti myös jatko-ostoihin näyttämällä Stepfix Oy:n myyntiedustajalle henkilötodistuksen.

Hae luottoa klikkaamalla tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Stepfixin edustajan kanssa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit hakea tiliä myös kätevästi mobiilissa lähettämällä viestin STEPFIX numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Yleiset luottotiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.
    Lue tietosuojaseloste klikkaamalla