Porrasremontti rahoituksella tai osamaksulla

Kaipaavatko kuluneet portaasi kipeästi ehostusta, mutta rahanmeno mietityttää? Ei hätää! Stepfixin porrasremontin voit maksaa juuri sinulle sopivissa erissä. Saat jopa  30–60 pv. täysin korotonta maksuaikaa.

Tiesithän myös, että portaiden kunnostus luetaan kodin kunnossapito- ja perusparannustyöksi ja on näin ollen kotitalousvähennyskelpoista työtä?

TILIN HAKEMINEN ON HELPPOA JA NOPEAA

 

Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää korotonta maksuaikaa ja voit hyödyntää jopa 12 kk korottoman maksuajan 2000–4000 euron ostokseen.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Tilin hakeminen on sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua. Voit hyödyntää tiliä helposti myös jatko-ostoihin näyttämällä Stepfix Oy:n myyntiedustajalle henkilötodistuksen.

2000–4000 € hakulinkki:

4000–10000 € hakulinkki:

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Stepfixin edustajan kanssa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit hakea tiliä myös kätevästi mobiilissa lähettämällä viestin STEPFIX numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Yleiset luottotiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

VOIT SAADA KOTITALOUSVÄHENNYSTÄ PORRASREMONTISTA

Tiesitkö, että voit saada 40 % takaisin porrasremontin työn osuudesta?


Kotitalousvähennys on tarkoitettu helpottamaan verotusta ja mahdollistamaan arkea helpottavien palveluiden käyttöä. Kotitalousvähennys koskee vain työn osuutta, joten vähennys ei koske porrasremonttiin käytettyjä tarvikkeita tai matkakuluja. Stepfix toimittaa laskun liitteenä erittelyn työstä ja materiaaleista, jonka perusteella voit hakea kotitalousvähennystä. Saat tietoosi työn osuuden hinnan jo tarjousvaiheessa, joten kotitalousvähennyksen suuruus on selvillä jo tilausta tehdessäsi.
 

Hakiessasi kotitalousvähennystä tarvitset:

  • Yrityksen Y-tunnuksen
  • Laskun loppusumman
  • Erittelyn työn osuudesta ja materiaaleista.
  • Kuitit mahdollisia myöhempiä tarkastuksia varten

 

Voit ilmoittaa vähennyksen tiedot joko verokortille tai veroilmoitukseesi. Jos ilmoitat tiedot verokortille, saat edun vähennyksestä heti. Jos ilmoitat tiedot veroilmoitukseen, vähennys huomioidaan myöhemmin jäännösveron tai veronpalautuksen määrässä.

Lisätiedot ja kotitalousvähennyksen ilmoittaminen

Betoniportaikon modernisointi

StepFix-askelmien asennus 14 askelman betoniportaikkoon.
Tuote: yksisauvainen massiivitammi, käsittely: öljyvahaus.

Kokonaishintahinta: 3570 €
Työn osuus: 2250 €, josta kotitalousvähennystä saa 40 % eli 900 €
Maksettavaksi jää: 2670 €

Puuportaikon kokonaisvaltainen modernisointi

StepFix-askelmien asennus 14 askelman puuportaille.
Tuote: yksisauvainen massiivisaarni, käsittely: öljyvahaus + portaikon rungon ja kaiteiden maalaustyöt.

Kokonaishinta 4150 €
Työn osuus: 2900 €, josta kotitalousvähennystä saa 40 % eli 1160 €
Maksettavaksi jää: 2990€