Rahoitus ja osamaksu

Voit maksaa porrasremontin juuri sinulle sopivissa erissä!

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja voit hyödyntää jopa 12 kk korottoman ja kuluttoman maksuajan.
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä.
  • Tilin hakeminen on sinulle maksutonta eikä siinä ole vuosimaksua. Voit hyödyntää tiliä helposti myös jatko-ostoihin näyttämällä Stepfix Oy:n myyntiedustajalle henkilötodistuksen.

Hae luottoa klikkaamalla tästä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Stepfixin edustajan kanssa näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää, ole ystävällisesti yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Voit hakea tiliä myös kätevästi mobiilissa lähettämällä viestin TALO numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Yleiset luottotiliehdot

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot

Pyydä tarjous porrasremontista ja voita 1000 €!

Jätä tarjouspyyntö 31.12. mennessä, niin osallistut 1000 € porrasremonttirahan arvontaan. Lue arvonnan säännöt.

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Lue tietosuojaseloste klikkaamalla