Porras­askelmat puusta

Porrasaskelmat puusta tehtynä ovat tyylikkäät. Jalopuiset porrasaskelmat kestävät hyvin käytössä ja antavat portaille näyttävän ja tyylikkään ilmeen. Siksi porrasremontti onkin aikaa ja kulutusta kestävä investointi.

Sinun ei tarvitse purkaa ja hävittää olemassa olevaa portaikkoa tehdäksesi kodistasi toimivamman, viihtyisämmän ja valoisemman. Portaiden kunnostus onnistuu nopeasti ja asiakasystävällisesti Stepfix-remontilla. Vanhan portaikon kunnostus kuormittaa ympäristöä vähemmän verrattuna kokonaan uuden rakentaminen.

Olivatpa nykyiset portaasi metallia, puuta tai betonia voimme päällystää ne laadukkailla jalopuuaskelmilla. Pinnoituksemme soveltuu sekä uusille että vanhoille pinnoille. Käytämme pinnoitukseen vain parhaita materiaaleja, saarnia ja tammea, joita sävyttämällä saamme kotiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Käyttämämme puumateriaali on vastuullisesti kasvatettua ja sillä on FSC-hyväksyntä. Päällyste on 10 millimetriä paksua, aitoa massiivipuuta, jolla on luonnostaan myös kaikki puun hyvät ominaisuudet. 

Sävytysvaihtoehtomme

Puulaaduissa on luonnostaan erilaisia värisävyjä ja kuviointia. Saarni on vaaleansävyistä, erittäin iskunkestävää puuta. Tammi puolestaan on väriltään saarnia hiukan tummempaa ja kovaa kulutusta kestävää. Molemmat puumateriaalit ovat ominaisuuksiltaan ja laadultaan ensiluokkaisia ja luovat kotiisi tyylikkään ja aikaa kestävän ilmeen.

Sävytämme askelmat ennen asennusta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan portaisiisi parhaiten soveltuvan puulaadun ja valitsemaan sävyn, joka sopii  kotisi ilmeeseen.

Alla on esitelty yleisimmät sävytysvaihtoehtomme.

Valkovahattu tammi

Valkotammi

Lakattu tammi

Graffitinharmaa tammi

Harmaa kuultava tammi

Tumma tammi

Vahattu saarni

Harmaa saarni

Noki

Lumivalkoinen

Kirsikka

Pyydä tarjous porrasremontista ja voita 1000 €!

Jätä tarjouspyyntö 31.12. mennessä, niin osallistut 1000 € porrasremonttirahan arvontaan. Lue arvonnan säännöt.

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Lue tietosuojaseloste klikkaamalla