Portaiden pinnoitus jalopuulla vanhojen askelmien päälle

Stepfix-remontti eli portaiden pinnoitus jalopuuaskelmilla mahdollistaa portaiden uudistamisen nopeasti, helposti ja edullisesti.

Portaiden pinnoitus on tärkeä osa Stepfix-porrasremonttia

Laadukkaat jalopuuaskelmat sopivat hyvin sisustukseen ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja. Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan.

Stepfix-porrasremontin asennuksesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Kiinnostuitko? Tilaa maksuton arviointikäynti, niin teemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen. 

Laadukas Stepfix-puuaskelma

Työstämme Stepfix-puuaskelmat 8 mm:n paksuisesta tammi- tai saarnimassiivipuusta. Tammi- ja saarni ovat kovia puumateriaaleja ja kestävät hyvin kulutusta. Korkealaatuinen ja näyttävä jalopuupinta luo lämpimän kodikasta tunnelmaa ja nostaa asuntosi arvoa.

Näin porras­remonttimme etenee

1

Maksuton kartoituskäynti

Kotikäynnillä suunnittelemme portaidesi uudistamistavan ja käymme läpi mallistomme eri materiaali- ja värivaihtoehdot.

2

Pitävät aikataulut

Työ tehdään sovittuna aikana. Asentaja on yhteydessä asiakkaaseen ennen asennusta tarkan aikataulun ja käytännön asioiden sopimiseksi.

3

Laadukas asennus

Työn toteuttavat aina StepFix Oy:n omat koulutetut asentajat. Työt tehdään siististi ja huolellisesti. Työ on valmis jopa parissa arkipäivässä.

4

Tyytyväinen asiakas

Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Annamme työlle ja materiaaleille kahden vuoden takuun. 

 

Tulemme kartoittamaan portaidesi uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen porrasremontista. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään.

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme täyden palvelun, kun portaasi kaipaavat kunnostusta. Pinnoitamme portaat laadukkailla jalopuuaskelmilla, asennamme tyylikkäät käsijohteet ja kaiteet sekä maalaamme portaikon muut osat paikan päällä – lopputuloksena uutuuttaan loistava, heti käyttövalmis portaikko, joka tarjoaa silmäniloa ja nostaa asuntosi arvoa.

Porraskaiteet

Kaiteiden uusiminen on järkevää ja kustannustehokasta toteuttaa Stepfix-askelmien asennuksen yhteydessä. Vanhat tai kuluneet kaiteet vaihdetaan uusiin, tehdasmaalattuihin kaiteisiin.

Lue lisää porraskaiteista

Portaiden maalaus

Suoritamme tarvittaessa portaikon muiden osien, kuten kaiteien ja portaiden alapintojen maalauksen Stepfix-porrasremontin yhteydessä. Portaat ovat asukkaiden käytössä koko maalauksen ajan.

Lue lisää portaiden maalauksesta

Portaat ovat käytössäsi jatkuvasti asennuksen ajan. Vaikutus asumiseen on pieni.

Asennus valmistuu yleisesti 1-3 vuorokaudessa, riippuen sen laajuudesta.

StepFix huolehtii, että asunto pysyy mahdollisimman siistinä.