Portaiden pinnoitus jalopuulla – Vanhojen askelmien päälle

 

Stepfix-remontissa uusien tai vanhojen portaiden pinnoitus jalopuulla alkaa maksuttomalla portaiden mittaus- ja suunnittelukäynnillä, jonka yhteydessä selvitämme kunnostuksen tarpeet ja asiakkaan toiveet. Suunnitelman perusteella annamme kiinteän hinnan portaiden askelmien pinnoituksesta. Stepfix-remontissa kunnostusta tai modernisointia kaipaavista porrasaskelmista tulee kestävät ja samalla kotisi ilme uudistuu.

 

Pyydä maksuton arviokäynti

 

Portaiden askelmien pinnoitus tehdään kestävällä puulla

 

Askelmat sahataan portaiden mittojen mukaan oikeaan mittaan ja kiinnitetään porrasaskelmille vahvalla liimalla. Askelmat sävytetään aina toivottuun sävyyn ennen asennusta. Askelmiin saatavilla myös liukuesteuritus, joka tekee portaista turvalliset käyttää. Pääset tutustumaan eri pinnoitusvaihtoehtoihimme tästä linkistä.

 

Portaiden pinnoitus tehdään asentamalla uudet askelmat kestävällä liimalla

 

Asennus onnistuu muutamassa päivässä ilman purkutöitä, pölyä tai muuta sotkua. Porrasremontti ei häiritse asumista eikä vaadi kotoa pois lähtemistä. Portailla voi kävellä heti, kun pinnoitteet on saatu paikoilleen. Tarvittaessa maalaamme myös muut portaiden osat.

Räätälöidyn porrasremontin lopputuloksena saat kestävät ja kotisi tyyliin täydellisesti sopivat portaat, jotka ehostavat kotisi ilmettä ja nostavat asuntosi arvoa. Stepfix-porrasremontilla on kahden vuoden takuu. Ja muistathan huomioida kotitalousvähennyksen. Voit maksaa Stepfix-porrasremontin kätevästi myös osissa tai jopa 60 päivän kuluttomalla maksuajalla.

 

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.
    Lue tietosuojaseloste klikkaamalla