Kaiteet ja käsijohteet

Nyt voit uusia myös portaikkosi porraskaiteet ja käsijohteet osittain tai kokonaan Stepfix-porrasremontin yhteydessä. Palvelumme pitää sisällään kaiken tarvittavan laadukkaista materiaaleista ammattilaisen suorittamaan asennukseen. Portaikko on asukkaiden käytössä koko remontin ajan.

Pyydä maksuton arviokäynti

Näin portaikon kaiteiden asennus etenee

1. Maksuton arviokäynti

Kotikäynnillä suunnittelemme yhdessä kanssasi kaiteiden uudistamistavan ja käymme läpi mallistomme eri materiaali- ja värivaihtoehdot. Suunnittelu on mahdollista tehdä myös etäyhteydellä. Arviointikäynti on maksuton eikä sido sinua mitenkään.

2. Pitävät aikataulut

Työ tehdään sovittuna aikana. Asentaja on yhteydessä asiakkaaseen ennen asennusta tarkan aikataulun ja käytännön asioiden sopimiseksi.

3. Ammattitaitoinen asennus

Kaiteet ja/tai käsijohteet asentavat aina Stepfix Oy:n omat koulutetut asentajat. Työt tehdään siististi ja huolellisesti. Työ on valmis jopa parissa arkipäivässä.

4. Laadukas lopputulos

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Palvelemme asiakkaita myös työn valmistumisen ja laskun maksun jälkeen. Annamme työlle ja materiaaleille kahden vuoden takuun.

Kokonaisvaltainen palvelu

Tarjoamme täyden palvelun, kun portaasi kaipaavat kunnostusta. Pinnoitamme portaat laadukkailla jalopuuaskelmilla, asennamme tyylikkäät käsijohteet ja kaiteet sekä maalaamme portaikon muut osat paikan päällä – lopputuloksena uutuuttaan loistava, heti käyttövalmis portaikko, joka tarjoaa silmäniloa ja nostaa asuntosi arvoa.

Miksi Stepfix?

Portaat ovat käytössäsi jatkuvasti asennuksen ajan. Vaikutus asumiseen on pieni.

Asennus valmistuu yleisesti 1-3 vuorokaudessa, riippuen sen laajuudesta.

StepFix huolehtii, että asunto pysyy mahdollisimman siistinä.

[wp-faq-schema title="Usein kysytyt kysymykset" accordion=1]

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.
    Lue tietosuojaseloste klikkaamalla