Stepfix – Tarinaa meistä

Portaat ovat tärkeä osa kotia. Portaiden ei tarvitse olla vain kulkureitti kerroksien välillä. Ne ovat yleensä kodin suurin yksittäinen sisustuselementti. Siksi kunnostamme ja modernisoimme portaista muuhun sisustukseen sopivan, katseita ja käyttöä kestävän.

Omaa tuotetta ensimmäisena Suomeen

Vastaava tuote ja remonttimenetelmä on on ollut käytössä Ruotsissa jo yli 20 vuotta. Stepfix Oy toi menetelmän Suomeen vuonna 2016. Olemme modernisoineet jo yli 2500 portaikkoa Suomessa.

Panostamme laatuun

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä noin 25 henkilöä. Asiakkaamme arvostavat hyvää palvelua ja korkeaa laatua. Varmistaaksemme tämän työn suorittaa aina Stepfix Oy:n omat koulutetut asentajat emmekä käytä aliurakoitsijoita.

Mitä käytännössä teemme?

Stepfix-porrasremontissa kunnostusta vaativat portaat päällystetään massiivipuuaskelmilla. Tuotteemme soveltuvat myös uusille betoniportaille. Uusien askelmien asennus onnistuu jopa päivässä ja portaat ovat koko remontin ajan käytettävissä. Tarjoamme lisäksi portaikon muiden osien maalausta.

Varaa maksuton arviokäynti

Teemme Stepfix-porrasremontista kiinnostuneille maksuttomia arviointikäyntejä.

Kotikäynnin aikana laadimme arvion porrasremontin hinnasta ja toteutuksesta sekä esittelemme materiaali- ja värivaihtoehdot.
Käynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään.