Mitä Stepfix-arviointikäynnillä tapahtuu?

4.7.2022 | Blogi

Haluaisitko tietää mitä portaidesi uudistus Stepfix-askelmilla maksaa, mutta arviointikäynnin varaaminen epäilyttää?

Koti on henkilökohtainen paikka etkä ymmärrettävästi halua kutsua kotiisi ketä tahansa. Jotta sinun olisi huolettomampaa varata aika, kokosimme tähän artikkeliin pääpointit mitä Stepfixin arviointikäynnillä tapahtuu.

Arviointikäynnillä suunnittelemme yhdessä kuinka koko portaikon ilme modernisoidaan kustannustehokkaasti.

Maksuton arviointikäynti onnistuu myös etänä

Teemme Stepfix-porrasremontista kiinnostuneille maksuttomia arviointikäyntejä. Kun kutsut meidät kotiisi, suunnittelemme yhdessä kanssasi toteutuksen, jolla koko portaikko uudistetaan tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Käynnin päätteeksi saat porrasremontista tarkan tarjouksen.

Olemme rento ja nuorekas tiimi, ja ymmärrämme myös hienovaraisten vihjeiden päälle. Voit luottaa siihen, että kotikäynnillä emme pakkomyy mitään. Saat kaikessa rauhassa miettiä tarjoustamme käynnin jälkeen.

Stepfix-arviointikäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Saat nopeasti kattavan näkemyksen ammattilaiselta, kuinka kunnostaa portaat niin, että se kasvattaa asuntosi arvoa pitkällä tähtäimellä.

Halutessasi arviointikäynti voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

Näin homma etenee 

1. Portaiden nykytilan arviointi 

Stepfix-arviointikäynnillä keskitymme sinuun ja portaisiisi emmekä esimerkiksi kodin sisustusratkaisujen arviointiin. Vierailemme kymmenissä kodeissa viikoittain, joten olemme tottuneet piipahtamaan paikalla arjen hulinan keskellä.

Saavumme paikalle ennakkoon sovittuna aikana, mutta meitä varten kotia ei tosiaankaan tarvitse puunata!

Halutessasi arviointikäynti voidaan toteuttaa myös etänä.

2. Kokonaisuuden suunnittelu: portaikon maalaus ja käsijohteiden/kaiten uusiminen 

Porraskuilu ja portaiden muut osat on helppo maalata Stepfix-askelmien asennuksen yhteydessä. Arviointikäynnillä käymme läpi, miten kaiteet ja käsijohteet kannattaisi uusia ja minkälaisia maalaustarpeita portaikossa on. 

Valitsemalla Stepfixin saat koko portaikon kerralla kuntoon!

3. Sävyjen esittely ja materiaalien demo

Kun suunnittelet porrasremonttia, oleellista tietenkin on, että portaiden sävy miellyttää silmää ja sopii sisustukseen. Arviointikäynnillä esittelemme kaikki saatavilla olevat materiaali- ja värivaihtoehdot mallipalojen avulla. Annamme myös omat suosituksemme valintaasi helpottamaan.

Laadukkaat Stepfix-askelmat ovat saatavilla 12 eri sävyssä.

4. Askelmien ja portaikon mittaus

Jotta asennus saadaan tehtyä ketterästi parissa päivässä, on askelmien ja portaikon huolellinen mittaus tärkeää. Kun otamme portaikon mitat heti käynnin aluksi, pystymme myös laskemaan sinulle tarkan tarjouksen. 

5. Laskelmat porrasremontin kokonaiskustannuksista

Saat aina tarkan tarjouksen porrasremontin kokonaiskustannuksista heti käynnin aikana.

Annamme tarjouksen, joka pitää. Stepfix-remonttiin ei tule mitään yllättäviä lisäkustannuksia.

Lue lisää siitä, kuinka porrasremontti kanssamme etenee.

6. Rahoitusvaihtoehtojen läpikäynti

Porrasremontti on pitkän aikavälin sijoitus, joten haluamme tarjota monipuoliset rahoitusvaihtoehdot Stepfix-remontille. Voit valita useista eri maksuvaihtoehdoista ja hyödyntää jopa 12 kk korottoman maksuajan.

Sinun ei tarvitse yksin pähkäillä eri vaihtoehtojen välillä, sillä Stepfixin edustaja käy ne kanssasi läpi käynnin lopuksi.

7. Kiitos ja hei!

Kun kaikki edellä mainitut asiat on käyty läpi, saat meiltä tarjouksen porrasremontista ja voit itse päättää miten tarjouksen kanssa etenet. 

Maksuton arviointikäynti kannattaa, vaikket päätyisi tilaamaan porrasremonttia heti:

Saat konkreettiset toimenpide-ehdotukset, kuinka toteuttaa porrasremontti niin, että se kasvattaa asuntosi arvoa pitkällä aikavälillä.

  • Osaat suunnitella remontin ajankohdan sopivaan hetkeen, koska saat ammattilaisen näkemyksen portaiden kunnosta ja käyttöiästä.
  • Inspiroidut laadukkaista toteutuksista ja saat vinkkejä portaiden ilmeen päivitykseen sisustukseen sopivasti. Tutustu myös kuvagalleriaamme!
  • Varmistat, että käytettävissä oleva remonttibudjetti jakautuu optimaalisesti, koska Stepfixin edustaja ottaa kantaa miten pääset budjetillasi parhaaseen lopputulokseen.

Asiakkaamme ovat saaneet käynneillä runsaasti ideoita kodin viihtyisyyden parantamiseksi. Mikset sinäkin kokeilisi?

Varaa arviointikäynti tästä

Ota ensimmäinen askel kohtia uusia portaita ja varaa meidät juttusille!

1. Täytä yhteydenottolomake tai jätä meille soittopyyntö sivujemme alalaidasta.

2. Sovitaan päivä arviointikäynnille – yleensä onnistuu viimeistään seuraavalle viikolle.

3. Saat tarkan tarjouksen portaikon uudistamisesta kokonaisvaltaisesti. Stepfix-asennuspalveluun kuuluu myös portaikon maalaus ja käsijohteiden/kaiteiden uusiminen. 

4. Jos päätät tilata porrasremontin meiltä, asentajamme on sinuun yhteydessä remonttiaikataulun ja remonttiin liittyvien käytännön asioiden sopimiseksi.

Kuulostaako hyvältä? Ota ensimmäinen askel uusiin portaisiin ja varaa arviointikäynti saman tien!