Portaiden pinnoitus jalopuulla – vanhojen askelmien päälle

Stepfix-remontti eli portaiden pinnoitus jalopuuaskelmilla mahdollistaa portaiden uudistamisen nopeasti, helposti ja edullisesti. Laadukkaat jalopuuaskelmat sopivat hyvin sisustukseen ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja. Portaat kunnostetaan vanhoja purkamatta ja ne ovat käytössä koko remontin ajan. Asennuksesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä. Kiinnostuitko? Tilaa maksuton arviointikäynti, niin teemme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen.

Pyydä maksuton arviokäynti

Näin portaiden pinnoitus etenee

1. Maksuton arviokäynti

Kotikäynnillä suunnittelemme yhdessä kanssasi portaidesi uudistamistavan ja käymme läpi mallistomme eri materiaali- ja värivaihtoehdot. Suunnittelu on mahdollista tehdä myös etäyhteydellä. Arviointikäynti on maksuton eikä sido sinua mitenkään.

2. Pitävät aikataulut

Työ tehdään sovittuna aikana. Asentaja on yhteydessä asiakkaaseen ennen asennusta tarkan aikataulun ja käytännön asioiden sopimiseksi.

3. Ammattitaitoinen asennus

Työn toteuttavat aina StepFix Oy:n omat koulutetut asentajat. Työt tehdään siististi ja huolellisesti. Työ on valmis jopa parissa arkipäivässä.

4. Laadukas lopputulos

Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Haluamme jatkaa erinomaista palveluamme myös asennuksen ja maksusuoritteen jälkeen. Annamme työlle ja materiaaleille kahden vuoden takuun.

Kokonais­valtainen palvelu

Tarjoamme täyden palvelun, kun portaasi kaipaavat kunnostusta. Pinnoitamme portaat laadukkailla jalopuuaskelmilla, asennamme tyylikkäät käsijohteet ja kaiteet sekä maalaamme portaikon muut osat paikan päällä – lopputuloksena uutuuttaan loistava, heti käyttövalmis portaikko, joka tarjoaa silmäniloa ja nostaa asuntosi arvoa.

Miksi Stepfix?

Portaat ovat käytössäsi jatkuvasti asennuksen ajan. Vaikutus asumiseen on pieni.

Asennus valmistuu yleisesti 1-3 vuorokaudessa, riippuen sen laajuudesta.

StepFix huolehtii, että asunto pysyy mahdollisimman siistinä.

Trustmary Reviews

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.
    Lue tietosuojaseloste klikkaamalla