Portaiden kunnostus

Haaveiletko kotiisi uusista, kestävistä ja kauniista portaista, mutta ajatus sotkuisesta remontista kauhistuttaa sinua? Ei hätää, meillä on tarjota sinulle helppo, siisti ja vaivaton ratkaisu. Stepfixin ammattitaitoisten asentajien käsissä vanhojen ja kuluneiden portaiden kunnostus uudenveroisiksi onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Remontin aloittamiseksi sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä tästä

Perinteistä porrasremonttia pidetään usein todellisena murheenkryyninä koska sen pelätään kestävän viikkojen ajan ja aiheuttavan kotiin ylimääräistä sotkua. Onneksi meillä on tarjota sinulle porrasremonttiin siisti ja asiakasystävällinen toimintaratkaisu, joka mahdollistaa sen, että portaat ovat käytettävissä remontin ajan. Ja me Stepfixillä siivoamme myös jälkemme. Saat lisätietoa vaivattomasta Stepfix porrasremontista, kun otat meihin yhteyttä tästä.

Portaat sijaitsevat usein kodin keskeisellä paikalla, mutta kuluneina niiden käyttömukavuus laskee eikä ulkonäkö enää miellytä silmää. Kuluneet portaat voivat olla jopa vaaralliset käyttää. Toimiva ja tyylikäs portaikko onkin mitä järkevin investointi sillä se lisää merkittävästi kodin viihtyvyyttä ja nostaa asuntosi arvoa. Monikerroksisessa kodissa laadukkaiden ja kauniiden portaiden merkitys korostuu.

Kun tilaat meiltä Stepfix-porrasremontin, niin voit rauhassa keskittyä sinulle tärkeään ja mieluisaan tekemiseen. Uusien askelmien asennus hoituu kauttamme nopeasti – ja mikä parasta – portaat ovat koko remontin ajan käytettävissä. Olemme apunasi porrasremontin suunnittelussa ja toteutuksessa alusta loppuun asti. Stepfixin osaavat ammattilaiset ehostavat kunnostusta tarvitsevevat portaasi uuteen loistoon. Stepfix Oy:lla on omat koulutetut asentajat emmekä käytä aliurakoitsijoita. 

Stepfix-menetelmällä toteutettu portaiden kunnostus on asiakasystävällinen koska uusien askelmien asennus onnistuu parhaimmillaan vain muutamassa päivässä ilman purkutöitä, pölyä tai muuta sotkua. Tarvittaessa suoritamme myös portaiden maalauksen ja teemme portaisiin liukuesteurituksen turvallisuuden lisäämiseksi. Stepfixin osaavat ja asiantuntevat ammattilaiset tekevät portaistasi kauniit ja sisustukseen sopivat. Kerromme mielellämme lisää, kun otat meihin yhteyttä tästä.

Stepfix porrasremontissa kunnostus alkaa aina edustajamme tekemästä maksuttomasta suunnittelukäynnistä. Asiakaskäynnillä suunnittelemme kanssasi mikä pinnoitus portaille sopisi parhaiten ja otamme tarkat mitat portaista. Asiakkaamme pääsevät myös näkemään samalla mallipalat eri sävyvaihtoehdoistamme. Pääset tutustumaan tarjolla oleviin sävytysvaihtoehtoihin myös tästä. Otamme tarkat mitat portaista ja saamme laskettua tarkan urakan, jonka jälkeen on mahdollista sopia yhteistyöstä ja mahdollisesta asennusajankohdasta. Remontin jälkeen sinun ei enää tarvitse piilotella kotisi portaita vaan niistä tulee Stepfix-porrasremontin jälkeen katseenvangitsija, jota on ilo esitellä, katsella ja käyttää.

 

PORTAIDEN KUNNOSTUS ONNISTUU ILMAN KÄYTTÖKATKOA

Stepfix-porrasremontissa uusien askelmien asennus on mahdollista tehdä jopa päivässä ilman, että portaat joutuvat olemaan pois käytöstä. Portaat saadaan uudenveroisiksi pinnoittamalla ne kestävillä ja laadukkailla Stepfix-porrasaskelmilla, jotka on valmistettu aidosta massiivipuusta. Lue lisää tästä. Lopputuloksena kaunis ja tyylikäs sisäportaikko, joka on ylpeyden aihe ja ilo silmälle. Porrasaskelmamme sopivat hyvin myös uudiskohteisiin. Vastaava remonttimenetelmä on on ollut käytössä Ruotsissa jo 20 vuotta. Stepfix Oy toi menetelmän Suomeen vuonna 2016.  Asennamme vuosittain jalopuuaskelmat noin 400 sisäportaikkoon. Pääset lukemaan asiakkaidemme kokemuksia tästä.  Stepfix-porrasremontilla on 2 vuoden takuu. Muistathan, että kotona tehdystä työstä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä. Portaiden kunnostus on mahdollista maksaa myös osissa tai rahoituksen avulla. Lue lisää tästä. Älä enää mieti vaan toimi nyt, ja anna ammattilaisen hoitaa portaiden kunnostus näppärästi puolestasi. Tulemme kartoittamaan kotisi portaiden uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen portaiden kunnostuksesta. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido vielä mihinkään. Kotisi uudet tyylikkäät portaat ovat vain yhteydenoton päässä. Älä aikaile, vaan ota yhteyttä Stepfixin edustajaan jo tänään tästä.

Usein kysytyt kysymykset

Miten portaiden kunnostus kannattaa tehdä?

Fiksuin tapa vanhojen portaiden kunnostamiseen on vanhojen askelmien uudelleenpinnoitus jalopuulla sekä portaikon muiden osien maalaus tarpeen mukaan. Ruotsissa pitkään käytössä ollut remonttimenetelmä on nyt tarjolla myös Suomessa Stepfixin toimesta ja sopii niin puisille, betonisille kuin metallisillekin portaille.

Saako portaiden kunnostuksesta kotitalousvähennystä?

Kyllä, portaiden kunnostus luetaan kodin kunnossapito- ja perusparannustyöksi ja näin ollen kotitalousvähennyskelpoiseksi.

Voiko portaat kunnostaa ilman käyttökatkoa?

Kyllä. Stepfixin porrasremonttimenetelmä ei aiheuta lainkaan estettä portaiden käytölle tai muutoinkaan häiritse asumista. Koska menetelmässä vanhoja askelmia ei pureta tai maalata vaan päällystetään uudella pinnoitteella, uusilla askelmilla voi kävellä heti, kun pinnoitteet on saatu paikoilleen.