Porrasremontti teki urheilijapariskunnan kodista lämpimän ja valoisan – Stepfix sai hyväksynnän myös Peppi-koiralta

15.12.2023 | asiakaskokemukset, Blogi

Kun urheilijapariskunta Emilia Leppänen ja Jonne Koski päättivät kunnostaa Espoossa sijaitsevan kaksikerroksisen kolmionsa portaat, he tiesivät haluavansa valoa ja lämpöä kotiinsa. Jonne kuvailee vanhoja portaita kuluneiksi ja huonokuntoisiksi: ”Ne olivat, tummanharmaaksi petsastut koivuaskelmat. Pinta kulunut käytön jäljiltä.” 

Tämä johti heidät lopulta valitsemaan Stepfixin remonttipalvelun. ”Kaverini, uimari Ida Hulkko oli tehnyt yhteistyötä Stepfixin kanssa. Siitä tuli mieleen, että vois olla hyvä aika meilläkin tehdä remontti portaisiin ja lattiaan,” Jonne kertoo.

Peppi-koiran seikkailut ja uudet portaat

Remontti sujui nopeasti ja häiriöttä, vain 2,5 päivässä, kertoo Jonne. ”Pystyttiin käyttämään portaita koko remontin ajan, eikä tullut liikaa meteliä.” Myös perheen lemmikki, energinen staffordshire bull terrier Peppi, sai osansa remontin jännityksestä. ”Koira antoi porrasremppaajalle pusuja ja kun sai välillä rapsutuksia niin oli todella tyytyväinen,” Emilia muistelee.

Suurin haaste prosessissa oli oikean sävyn valinta. ”Haluttiin vähän vaaleampaa sävyä,” Jonne kertoo. Sävyksi valikoitui lattian kanssa yhteensopiva Nordic White. Portaikon muut puu-osat huoltomaalattiin. Seiniin asennettiin myös uudet tammiset pyöreät käsijohteet, jotka ovat samaa sävyä askelmien kanssa.

Kivempi asunto ekologisella kulmalla

Pariskunta suosittelee lämpimästi Stepfixiä. ”En edes uskonut, että voisi muuttaa asuntoa näin paljon kivemmaksi,” Emilia hehkuttaa. Jonne lisää: ”Prosessi oli tosi sujuva, hinta oli kohdallaan eikä tarvinnut rakentaa kokonaan uusia portaita.” He korostavat myös ekologista näkökulmaa: ”Ei tarvinnut tehdä kokonaan uusia.”

Pariskunnan kokemus osoittaa, miten pienillä muutoksilla voi olla suuri vaikutus kodin ilmeeseen ja viihtyvyyteen.

Portaat ennen remonttia
Portaat remontin jälkeen