“80-luvun kellertävä portaikko imi kaiken valon” – Stepfix päivitti ammattiuimari Ida Hulkon kodin ilmeen

13.9.2023 | asiakaskokemukset, Blogi

Ida Hulkko muutti uuteen kotiinsa Tampereella kesäkuussa. 1980-luvun alussa rakennettu kaksikerroksinen rivitaloasunto oli remontin tarpeessa, ja koko alakerta uusittiin.

“Uuden lattian ja seinien myötä 80-luvun kellertävä mäntyportaikko ei enää sopinut muun asunnon moderniin ilmeeseen. Halusimme päivittää vanhan portaikon 2020-luvulle ja integroida sen osaksi uutta sisustusta”, Hulkko kertoo.

Naapurin pihassa nähdyllä Stepfix-autolla ja ystävien suosituksilla oli vaikutusta rappusremontin tekijän valintaan. Lisäksi netissä tehty vertailu vahvisti päätöksen.

“Stepfixiä käyttäneet ystävät ja naapuri kertoivat asennuksen olleen nopea ja helppo. Sain käsityksen, että Stepfixin ratkaisu sopisi kiireiseen arkeen ja ammattilaisten osaamiseen voisi luottaa”, Hulkko muistelee.

Porrasremontti alkoi Stepfixin asiantuntijan kartoituskäynnillä, jolla sovittiin materiaaleista ja muista yksityiskohdista. Haastavinta prosessissa Hulkon mukaan oli ajan sopiminen, mutta kaikki sujui paljon helpommin kuin hän oli odottanut.

“Portaisiin valitsimme tumman harmaat saarniaskelmat. Runko ja kaiteet maalattiin valkoisiksi. Tumma sävy sopi hyvin yhteen uuden lattia kanssa, ja vaaleat kaiteet toivat asuntoon lisää valoa. Värit yhdistyivät harmonisesti”, Hulkko iloitsee.

Porrasremontti valmistui kahdessa päivässä. Ida kertoo, että kotitoimisto ja portaat olivat remontin ajan käytössä, joten muualle ei tarvinnut siirtyä.

“Stepfixin remontti oli laadukas, nopea ja virheetön. Kaikki sujui paremmin kuin olin odottanut, ja portaikko muutti asunnon ilmeen kokonaan”, Hulkko toteaa lopuksi.

Pyydä maksuton arviokäynti