Sävytetty öljyvaha puuaskelmille

Öljyvaha syvempien naarmujen paikkaamiseen.

Vesting-öljyvaha on puupintojen käsittelyyn tarkoitettu korkealuokkainen öljyvaha. Öljyvahalla voi huoltaa ja korjata syvempiä, öljypinnan läpäisseitä naarmuja. Öljyvaha suojaa puuta, ja tekee sen että pinta on likaa ja vettä hylkivä. Öljyvahaa on saatavilla värittömänä tai sävytettynä.

Mikäli öljyvahalla on tarkoitus huoltaa/korjata naarmuja tms, niin öljyvaha täytyy olla sama öljyvaha, millä alkuperäinen käsittely on tehty!

34,90 

Poista

Korkealaatuinen öljyvaha syvempien naarmujen paikkaamiseen

Vesting-öljyvaha on puupintojen käsittelyyn tarkoitettu korkealuokkainen öljyvaha. Öljyvahalla voi myös käsitellä syvempiä, öljypinnan läpäisseitä naarmuja.

Naarmuuntunutta kohtaa voi kevyesti hangata puhdistustyynyllä (esimerkiksi Scotch Brite). Hangattu kohta puhdistetaan tarvittaessa Intensive Cleaner puhdistusaineella. Älä hankaa liian voimakkaasti, sillä se voi aiheuttaa kulumajäljen öljypintaan. Anna kuivua.

Öljyttävän pinnan tulee olla puhdas ja pölytön. Öljyvahaa levitetään puhtaalla nukkaamattomalla liinalla pyyhkimällä vahingoittuneeseen kohtaan. Pinta jätetään öljyvahasta kosteaksi, mutta ei märäksi. Ylimääräinen öljyvaha pyyhitään pois.

Kuivumisaika (kosketuskuiva) lämpötilasta ja ilmanvaihdosta riippuen 12-24 tuntia. Huomaa: lopullisen kovuuden öljyvaha saa vasta 2-3 viikon kuluttua.

Valitse saman sävyinen öljyvaha kuin alkuperäisessä käsittelyssä on käytetty!

Öljypinnan vahingoittaneet naarmut voivat vaatia ammattilaisen apua.

Pakkauksen koko 250 ml.

Tuotteet lähetetään varastolta n. 2–5 arkipäivän kuluessa.

TILAA NYT:

34,90 

Poista