Portaiden maalaus ja uusien askelmien asennus

Stepfix-porrasremontissa askelmien asennuksen lisäksi tarjoamme myös portaiden muiden osien maalauksen tarvittaessa. Maalaustyöhön kuuluu aina tarvittavat suojaukset ja pohjatyöt. Pohjatöissä vanha maali/lakkapinta hiotaan karheaksi, jotta siihen saadaan hyvä tartunta uudelle maalipinnalle. Pohjatöiden jälkeen käytämme tartuntamaalia, jonka jälkeen teemme pintamaalauksen. Maalaus suoritetaan paikanpäällä pensselillä ja pienellä telalla maalaten.

 

Lähde: Portaiden kunnostus ja portaiden maalaus (Lähde: YouTube)

 

Pyydä maksuton arviokäynti

 

Tarvittaessa maalaamme rappuset uusien askelmien asentamisen yhteydessä tai tarpeen mukaan. Kuluneen puupinnan onnistunut maalaus edellyttää todella huolellista pohjatyötä, siksi maalausurakkaa pidetään aikaa vievänä ja haastavana prosessina  Tästä syystä portaiden maalaus kannattaakin jättää Stepfixin osaaville ammattilaisille. Saat lisätietoa, kun otat meihin yhteyttä tästä.

Kuluneiden ja tummuneiden portaiden maalaus hoituu ammattilaisen tekemänä nopeasti ja laadukkaasti ilman sotkua. Uuden maalipinnan saaneet mäntyportaat luovat kotiin lisää viihtyvyyttä ja toimivat todellisena katseenvangitsijana.

 

Ammattitaitoinen portaiden maalaus remontin yhteydessä

Portaiden maalaus raikastaa vanhojen mäntyportaiden ilmeen

Portaikko on kodissa usein keskeisellä paikalla siksi sen siististä yleisilmeestä kannattaa pitää huolta. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on oivallinen hetki maalauttaa portaikko kodin uuden sisustukseen tai ilmeeseen sopivaksi.

Stepfixin-remontissa portaat on mahdollista maalata ilman, että niiden käyttö keskeytyy sillä askelmat pinnoitetaan valmiiksi mitoitetuilla jalopuuaskelmilla. Stepfix-porrasremontissa maalaus tehdään telalla ja pensselillä maalaten, ensin tartuntapinnan maalaus ja sitten pintamaalaus yhteen-kolmeen kertaan tilanteesta riippuen.Maalipinta antaa uuden raikkaan ilmeen vanhoille ja kuluneille mäntyportaille. Stepfix porrasremontti säästää myös aikaasi. Stepfix-porrasremontilla on kahden vuoden takuu.


Muistathan, että kotona tehdystä työstä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä. Tulemme mielellämme kartoittamaan portaidesi uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen porrasremontista. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido vielä mihinkään.

 

Pyydä maksuton arviokäynti

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Lue tietosuojaseloste klikkaamalla