Portaiden maalaus ja uusien askelmien asennus

Stepfix-porrasremontissa askelmien asennuksen lisäksi tarjoamme myös portaiden muiden osien maalauksen tarvittaessa. Maalaustyöhön kuuluu aina tarvittavat suojaukset ja pohjatyöt. Pohjatöissä vanha maali/lakkapinta hiotaan karheaksi, jotta siihen saadaan hyvä tartunta uudelle maalipinnalle. Pohjatöiden jälkeen käytämme tartuntamaalia, jonka jälkeen teemme pintamaalauksen. Maalaus suoritetaan paikanpäällä pensselillä ja pienellä telalla maalaten.

 

Lähde: Portaiden kunnostus ja portaiden maalaus (Lähde: YouTube)

 

Pyydä maksuton arviokäynti

 

Tarvittaessa maalaamme rappuset uusien askelmien asentamisen yhteydessä tai tarpeen mukaan. Kuluneen puupinnan onnistunut maalaus edellyttää todella huolellista pohjatyötä, siksi maalausurakkaa pidetään aikaa vievänä ja haastavana prosessina  Tästä syystä portaiden maalaus kannattaakin jättää Stepfixin osaaville ammattilaisille. Saat lisätietoa, kun otat meihin yhteyttä tästä.

Kuluneiden ja tummuneiden portaiden maalaus hoituu ammattilaisen tekemänä nopeasti ja laadukkaasti ilman sotkua. Uuden maalipinnan saaneet mäntyportaat luovat kotiin lisää viihtyvyyttä ja toimivat todellisena katseenvangitsijana.

 

Ammattitaitoinen portaiden maalaus remontin yhteydessä

Portaiden maalaus raikastaa vanhojen mäntyportaiden ilmeen

Portaikko on kodissa usein keskeisellä paikalla siksi sen siististä yleisilmeestä kannattaa pitää huolta. Esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä on oivallinen hetki maalauttaa portaikko kodin uuden sisustukseen tai ilmeeseen sopivaksi.

Stepfixin-remontissa portaat on mahdollista maalata ilman, että niiden käyttö keskeytyy sillä askelmat pinnoitetaan valmiiksi mitoitetuilla jalopuuaskelmilla. Stepfix-porrasremontissa maalaus tehdään telalla ja pensselillä maalaten, ensin tartuntapinnan maalaus ja sitten pintamaalaus yhteen-kolmeen kertaan tilanteesta riippuen.Maalipinta antaa uuden raikkaan ilmeen vanhoille ja kuluneille mäntyportaille. Stepfix porrasremontti säästää myös aikaasi. Stepfix-porrasremontilla on kahden vuoden takuu.

Muistathan, että kotona tehdystä työstä on mahdollista hakea kotitalousvähennystä. Tulemme mielellämme kartoittamaan portaidesi uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen porrasremontista. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido vielä mihinkään.

 

Pyydä maksuton arviokäynti

 

Portaiden maalaus sisällä

Tarvittaessa suoritamme portaiden muiden osien, esimerkiksi kaiteiden tai portaiden alapintojen, maalauksen samalla kun asennamme jalopuuaskelmat vanhojen askelmien päälle. Tällä tavalla koko portaikko saa uuden, yhtenäisen ilmeen. Vaikka työ suoritetaan sisällä asunnossa, asukkaiden ei tarvitse muuttaa remontin tieltä pois. Portaat ovat käytössä koko remontin ajan.

Stepfix-porrasremontti onkin vaivaton ja mukava tapa uudistaa paitsi itse porrasaskelmien, myös koko portaikon ilme kerralla. Aikaa remonttiin menee yhdestä päivästä muutamaan päivään. Tarkemman arvion remontin kestosta ja hinnasta saat pyytämällä meiltä maksuttoman arviointikäynnin.

 

Portaiden maalaus vs. Stepfix

Vanhat portaat on mahdollista uudistaa joko hiomalla ja maalaamalla askelmat tai kuten me Stepfixillä teemme, asentamalla uudet, näyttävät ja kestävät puupinnoitteet vanhojen askelmien päälle. Tällä menetelmällä saat käytännössä uudet portaat, et pelkästään uutta väriä vanhoihin askelmiin.

Remontointitapaa valitessasi sinun kannattaa ottaa huomioon myös se käytännön seikka, että portaiden maalaus poistaa ne käytöstä vähintään pariksi päiväksi maalin kuivumisen ajaksi. Saatat siis joutua järjestämään asuinolosi uudelleen tai muuttamaan pois remontin ajaksi. Stepfix-askelmien asennnuksessa käyttökatkoa ei synny, joten erillisiä asumisjärjestelyitä ei tarvitse tehdä.

Kun portaat ovat remontin tarpeessa, suosittelemmekin siis lämpimästi Stepfix-porrasremonttia uusine, näyttävine jalopuuaskelmineen.

 

Haluatko hinta-arvion porrasremontista? Pyydä maksuton arviointikäynti!

Haluatko tietää, kuinka paljon kotisi portaiden remontointi uudenveroiseksi maksaisi? Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään arvion sinun portaidesi remontoinnin tarpeesta. Käynnin perusteella asiantuntijamme tekee kiinteän tarjouksen porrasremontista. Käynti ja arvio eivät sido sinua mitenkään.

Jos päädyt remontin kannalle, sovimme yhdessä sinulle parhaiten sopivan ajankohdan, jolloin kokeneet ammattilaisemme tulevat suorittamaan remontin. Sinä voit asua asunnossa remontin ajan normaalisti. Tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja remontille. Voit maksaa remontin kerralla tai sinulle sopivissa kuukausierissä.

Pyydä maksuton arviokäynti

 

Usein kysytyt kysymykset

Kauan portaiden maalaus kestää?

Kesto riippuu luonnollisesti mm. portaiden koosta, mutta nyrkkisääntönä voidaan sanoa itse maalauksen voivan onnistua jopa parissa tunnissa, kun taas esivalmistelut – mahdollisen vanhan maalin poisto, hionta ja kulumien käsittely – vievät helposti joitakin päiviä.

Kannattaako vanhojen portaiden maalaus?

Kodin remontointi ylipäätään on hyvä tapa nostaa asunnon arvoa. Portaiden kunnostamisen yhteydessä kannattaa kuitenkin pohtia, onko pelkällä maalilla mahdollista saada portaista siistin näköiset, sekä miten hyvin uusi maalipinta tulee kestämään portaiden kokemaa kulutusta. Portaiden kunnostus Stepfixin menetelmällä eli askelmat jalopuulla pinnoittaen on kestävämpi ratkaisu, joka voi myös osoittautua investointina kannattavammaksi.

Miksi portaat on hiottava ennen maalaamista?

Portaiden vanha maali- tai lakkapinta hiotaan karheaksi, jotta siihen saadaan hyvä tartuntapinta uudelle maalille.

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.
    Lue tietosuojaseloste klikkaamalla