Stepfix Rumien portaiden missikisat 2023 -säännöt

Stepfix Rumien portaiden missikisat 2023 -säännöt

 1. Kilpailun järjestäjä: Stepfix Oy, Rajamaankuja 7 B 3, 02970 Espoo
 2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti tai yleisen hyvän tavan vastaisesti, johtaa tämä kilpailuun osallistumisen hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai kilpailutodennäköisyyksien muuttamiseksi. Hylättyjä osallistumisia ei perustella tarkemmin, eikä kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Stepfix Oy:n alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun. Ostetut tai vilpillä hankitut äänet johtavat osallistujan hylkäämiseen. 
 3. Kilpailuaika: Kilpailuun voi ilmoittautua 16.2. Mennessä, jolloin päättyy myös samaan aikaan suoritetattava äänestys. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.
 4. Palkinnot: Kilpailussa eniten ääniä saanut kuva voittaa 2000 euron lahjakortin Stepfix-porrasremonttia varten. Lahjakortti on voimassa 6 kk ajan. 
 5. Arpajaisvero: Stepfix Oy maksaa arpajaisveron.
 6. Kilpailuun osallistuminen: 

Osallistujat lataavat kuvan portaikostaan stepfix.fi-sivuilla. Osallistumiseen vaaditaan osallistumissivulla olevan lomakkeen täyttö, josta kerätään nimi ja yhteystiedot. Osallistumisia voi lähettää 26.1.16.2. välisenä aikana. 

Järjestäjä tarkistaa portaiden soveltuvuuden Stepfix-porrasremonttiin. Jos kilpailuun ilmoitetuille portaille ei ole mahdollista toteuttaa Stepfix-remonttia, ilmoitetaan tästä kilpailuun ilmoittautuneelle ja ilmoittautuminen hylätään. Soveltuviksi todetut portaat jatkavat kisassa.

Kuva hyväksytyistä portaista julkaistaan Stepfix.fi -sivulla ja osa kuvista Stepfixin Facebook kanavalla. 

Hyväksytyn osallistumisen jälkeen kilpailija saa jakaa kuvaa verkostossaan ja kerätä tykkäyksiä kuvalleen. 

Äänestysaika alkaa kilpailun kanssa samaan aikaan ja jatkuu myös 16.2. asti. Eniten tykkäyksiä/reaktioita kerännyt kuva voittaa.

Palkinto: 2000 euron lahjakortti Stepfix-remonttia varten. 

 1. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän sivustoilla (mm. Stepfixin internet- ja Facebook-sivut) ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa voittajan julkistamisesta, siirtyy palkinto seuraavaksi eniten ääniä saaneelle.
 2. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.
 3. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
 4. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
 5. Sääntömuutokset ja kilpailun  peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kilpailu  ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Stepfixin tuotteisiin. Osallistujien tiedot lisätään Stepfixin uusasiakashankinnan asiakasrekisteriin (tietosuojaseloste). Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Voittaja sitoutuu remontti- tai rakennuskohteen esittelyyn Stepfixin verkkosivuilla. Kohde-esittelyn toteutustavasta (artikkeli, valokuvaus, videot) sovitaan yhdessä voittajan kanssa.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.