Suoraviivainen, simppeli myyntiprosessi ihastutti

14.1.2022 | asiakaskokemukset

Tuusulassa perheensä kanssa, kaksitasoisessa rivitaloasunnossa asuva Pauli Harju oli betonirunkoisten portaiden kunnostuksen perään haaveillut jo lähes muuttopäivästä lähtien. Vuonna 2001 rakennetun asunnon portaikon pinnoitteena ollut karvalankamatto oli hankala pitää puhtaana, eikä ulkonäkökään oikein miellyttänyt.

– Muutamaan firmaan olin vuosien saatossa laittanut kyselyä remontista ja sieltä oli suunnilleen vastaus että kyllä he ehkä voisivat tällaisen tehdä, niin se ei ole herättänyt oikein luottamusta, Harju ihmettelee.

 

 

 

 

”Tuntui että he tietävät mitä tekevät”

Harjun silmään osui Stepfixin mainos, joka miehen itsensä mukaan ”osui ja upposi”. Kun viimein löytyi yritys, joka keskittyi nimenomaan porrasremontteihin, oli kiinnostus herätetty.

– Otin yhteyttä firmaan, kertomatta vaimolle, kun ajattelin että eihän se nyt kummoinen homma ole valita materiaalit ja värit. Vastassa oli kuitenkin todella asiantunteva myyjä joka oli sitä mieltä että hänen kannattaa tulla paikan päälle ja vaimonkin on hyvä olla silloin paikalla, Harju naureskelee.

Harju kehuu vuolaasti myyntiprosessia. Myyjä oli osaava, hänen kanssaan oli helppo jutella, ja prosessi itsessäänkin oli miehen mukaan simppeli ja suoraviivainen. Myyjällä oli mukanaan materiaali- ja värimallit, joita oli helppo mallailla oikeassa ympäristössä ja valaistuksessa. Värien valinta olikin Harjun mielestä projektin haastavin osuus.

 

 

 

Koko paketti helposti yhdellä kertaa

– Portaiden lisäksi uusimista kaipasivat myös kaiteet, koska ne olivat jo heiluvat ja lonksuvat. Stepfixillä oli onneksi tarjota siihenkin ratkaisu, ja laajempaan pakettiin tuli vielä porraskuilun maalaus, niin remontista sai sellaisen fiksun kokonaisuuden, Harju kiittelee.

– Itse remontti sujui tosi hyvin, mutta kirsikkana kakun päällä, kun jälkeenpäin tuli ilmi pienen reklamaation aihe, sekin hoidettiin yhdellä puhelinsoitolla tosi hienosti kuntoon. Ollaan tosi tyytyväisiä, Harju hymyilee.

 

Katso videolta Paulin mietteet remontista: