Portaiden uusi ilme raikastaa koko kerroksen

26.3.2020 | asiakaskokemukset

Reijo ja Marjatta Yli-Tokola perheineen ovat asuneet kodissaan Kirkkonummen Masalassa jo 31 vuotta. StepFix päällysti ja maalasi kaksikerroksisen rivitaloasunnon puiset portaat niin, että ne ovat nyt uuden veroiset. Ilmeeltään vaaleat ja raikkaat portaat valaisevat nyt koko alakertaa.

Marjatta ja Reijo muuttivat nykyiseen kotiinsa aikoinaan yhdessä kolmen lapsensa kanssa. Nyt kaikki lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa.

– Portaat oli päällystetty huovalla. 31 vuoden kulutus tietenkin näkyi, joten halusimme vaihtaa päällysteen, Reijo muistelee.

– Tapasimme StepFixin myyjän tuossa pihalla ja sovimme, milloin hän tulisi käymään. Hän tuli katsomaan rappuset ja teki tarjouksen työstä, Reijo jatkaa.

 

Katso videolta, mitä Marjatta ja Reijo Stepfixistä sanovat:

 

 

Asennus valmistui kolmessa päivässä

StepFixin toteuttamaan kokonaisuuteen kuului sekä rappusten päällystys että kaiteiden maalaus. Molemmista töistä vastasi sama tekijä.

– Asennus kesti kolme päivää, joiden aikana portaat olivat koko ajan käytössä. Ensimmäinen vaihe oli vanhojen huopien poistaminen, toinen kaiteiden maalaus ja kolmas portaiden päällystäminen, Reijo kertoo.

– StepFixin työntekijä teki kyllä koko ajan töitä, eikä istuskellut. Hän oli hyvin asiallinen, Marjatta kiittelee.

 

 

”Kaikki sujui hyvin”

Pariskunta on hyvin tyytyväinen portaiden uuteen ulkonäköön sekä StepFixin työn jälkeen. Marjatan mukaan jälki on juuri sitä, mitä he olivat odottaneetkin.

– Työn jälki näkyy koko asunnossa. Se oikeastaan valaisee tätä alakertaa, koska kaiteet maalattiin valkoiseksi. Rappusten pinta tuli puolestaan puusta, Reijo kuvailee.

– Kaikki sujui hyvin ja tykkäsimme tekijästä, Marjatta summaa.