Pippa laukka ja Koiraperheen porrasremontti

23.3.2023 | asiakaskokemukset

Kaupallinen yhteistyö

Koiraperheen porrasremontti ylitti odotukset – urheilulääkäri Pippa Laukka valitsi Stepfixin asiantuntemuksen ja suositusten perusteella

Pippa Laukan pohjois-helsinkiläinen koti suunniteltiin kymmenen vuotta sitten sisustusarkkitehdin kanssa pienintä yksityiskohtaa myöten. Kodin materiaalit valittiin tyylikkään skandinaaviseen henkeen. Kolmikerroksisen talon portaat päällystettiin jalan alla miellyttävällä ja kaikua vähentävällä kangasmatolla.

“Se oli kivan näköinen, mutta lopulta hankala pitää puhtaana koiraperheessä. Pestessä kangas vaaleni ja kuivuessaan se kutistui”, Laukka kertoo.

Kun perheeseen vuosi sitten tuli uusi koiranpentu, oli vanha porraspinnoite tuhon oma. 

“Purkautuva materiaali oli paitsi karmean näköinen, myös vaarallinen innokkaalle nuorelle koiralle. Eläinrakkaina päätimme, että oli porrasremontin aika”, Laukka muistelee. 

Lähipiirin ylistys ratkaisi valinnan

Googlettamalla selvisi nopeasti, että porrasremontteihin erikoistuneista firmoista ei ollut markkinoilla tunkua. Stepfix erottui nopeasti myös lähipiirin suositteluiden perusteella. 

“Stepfixiltä tuli myyjä käymään ja kävimme läpi porrasremontin vaatimukset ja materiaalivaihtoehdot. Värin ja materiaalin valitseminen oli koko prosessin vaikein osuus, sillä halusimme säilyttää asunnon skandinaavisen avaran tyylin. Onneksi myyjän ammattitaito vakuutti ja meidän oli helppo luottaa lopputulokseen”, Laukka toteaa. 

Laukan talon portaisiin valikoitui sisustuksen henkeen hyvin sopiva Skandinavian Tammi Select Valko -puupinta. 

Lopputulos ylitti odotukset 

Rorrasremontti osoittautui lopulta suunniteltua monimutkaisemmaksi, sillä portaille piti tehdä ylimääräiset vaneripohjat uuden pinnan kestävyyden varmistamiseksi. Tämä pitkitti alustavaa aikataulua vuorokaudella, mutta Stepfix hoiti työn alunperin sovitulla hinnalla. 

“Moni muu firma olisi vaan nakutellut portaat paikalleen ja viiden vuoden päästä olisi ollut suma urakka uudestaan edessä. Stepfixillä oli selkeä tahtotila ja takuu työn jäljestä”, Laukka kertoo.

Remontti onnistui lopulta hyvin ja kolmikerroksisen omakotitalon portaikko pysyi käytössä koko työn ajan. Laukka kertoo lopputuloksen olleen jopa odotettua parempi.

“Uuden portaikon väri on miellyttävä ja tuntuu hyvältä jalan alla. Portaat ovat talossa nyt kauniisti erottuva ja kokonaisuutta vahvistava sisustuselementti. Rahalle saatiin Stepfixiltä todella vastinetta”, Laukka toteaa lopuksi.