Kesäkampanja

Vanhat portaat uuteen uskoon – tilaa nyt ja säästä 250 €

Ärsyttääkö ruma ja kulunut portaikko?

Haluaisitko modernimpaa ilmettä asuntoosi, mieluusti edullisesti ja vähällä vaivalla? Me Stepfixillä uudistamme portaasi vanhoja purkamatta, aina laadukkaasti ja sovitusti aikataulussa. Pinnoitamme vanhat portaat aidolla massiivipuulla, jonka sävyn voit valita itse. Stepfix-porrasremontti on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto portaiden maalaukselle. Pääset itse pienellä vaivalla ja saat ison muutoksen kodin yleisilmeeseen.

Stepfix-porrasremontti on kustannustehokas ratkaisu, joka kasvattaa asuntosi arvoa pitkällä tähtäimellä. Portaat ovat käytössäsi koko remontin ajan, eikä työstämme aiheudu meluhaittaa tai ylimääräistä sotkua.

Kun tilaat Stepfix-porrasremontin 31.7.2022 mennessä, saat -250 € alennuksen tilauksen loppusummasta.

Kuulostaako hyvältä?

Ota ensimmäinen askel uusiin portaisiin ja varaa maksuton arviointikäynti.

Piipahdamme paikalla rennoissa tunnelmissa, mittaamme portaat ja annamme arvion kokonaiskustannuksista. Arviointikäynti ei sido sinua mihinkään – meille uskallat myös rohkeasti sanoa, jos tarvitset käynnin jälkeen vielä lisää miettimisaikaa

Stepfix-palvelu pähkinänkuoressa

  • Valmis konsepti alusta loppuun: portaikon suunnittelu, askelmien käsittely, kuljetus, asennus ja loppusiivous, kaikki meidän vastuullamme
  • Kustannustehokas ja kestävä tapa uusia portaat
  • Kotimainen tuotanto ja omat asentajat
  • Voit maksaa porrasremontin juuri sinulle sopivissa erissä

Tulemme kartoittamaan portaidesi uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen porrasremontista. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään.


Perinteisesti porrasremontista tulee mieleen että vanhat portaat puretaan kokonaan ja rakennetaan uudet tilalle. Tämä on aikaa vievää ja kallista. Vanhojen portaiden maalaus vaatii sekin runsaasti pohjatöitä ja maalipinta alkaa yleensä kulua nopeasti, koska portaat ovat kovassa käytössä päivittäin. Stepfixin kestävät & kauniit tammi- ja saarniaskelmat on saatavilla 12 eri sävyssä.

Stepfix-askelmilla asuntoon nopeasti uutta ilmettä

Miksi kannattaa uudistaa portaat nyt, eikä myöhemmin syksyllä?

1.

Puutavaran hinta jatkaa kallistumistaan – kesäkampanjassa saat askelmat edullisesti

Nykyisessä maailmantilanteessa on varmaa, että puutavaran hinta tulee kallistumaan entisestään syksyllä 2022. Mitä pidemmälle lykkäät portaiden uusimista, sen kalliimpaa siitä tulee.

Tehokkaan tuotantoprosessimme ansiosta meillä on laaja valikoima eri sävyjä ja materiaaleja valmiina varastollamme. Kun tilaat nyt, saat uudet portaat edullisesti. Annamme -250 € alennuksen kaikille 31.7.2022 mennessä tehdyille tilauksille.

2.

Laita koti kuntoon kesällä ja nauti kotoilusta syksyn tullen

Kesän rientojen jälkeen on taas mukava nauttia kotoilusta ja syksyn pimeiden iltojen koittaessa et varmasti halua löytää itseäsi harmittelemasta yhä uudelleen samaa tilannetta: portaikon rumaa ilmettä. Portaikon uudistus vaikuttaa koko asunnon viihtyvyyteen. Millaista näkymää haluat syksyllä sohvalta katsoa?

Katso portaiden upeat muutoskuvat

3.

Pidä kerrankin loma lomana

Kun asuu omakoti- tai rivitalossa, pientä korjattavaa ja laitettavaa löytyy jatkuvasti. Lomalla näitä kasaantuneita hommia olisi sitten aikaa tehdä pois. Entä jos ottaisit tämän kesän rennosti ja saisit kotiin helpolla uutta ilmettä? Uudistamme portaasi parhaimmillaan päivässä, ja sinä voit keskittyä rentoutumiseen ja kesästä nauttimiseen.

 

Laadukkaat Stepfix-askelmat asennetaan vanhojen portaiden päälle

Stepfix-remontissa saat käytännössä uudet portaat ilman suurta remonttia. Asennamme uudet massiivipuiset, tammi- tai saarniaskelmat liimaamalla vanhojen askelmien päälle. Jos toiveissasi on koko portaikon ilmeen kirkastus, voimme myös maalata porraskuilun seinät ja esimerkiksi vaihtaa kaiteet askelmien asennuksen yhteydessä.

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat koko urakasta aina hionnasta ja pintojen suojaamisesta alkaen. Konseptimme on 100% avaimet käteen -ratkaisu ja portaissa voi kulkea täysin normaalisti koko remontin ajan.

Helppoa, tehokasta ja siistiä – saat ison muutoksen pienellä vaivalla!

Stepfix on kotimaista tuotantoa suunnittelusta asennukseen

Oman tuotantomme ansiosta voimme taata porrasremontillesi nopean ja varman toimituksen. Lisäksi jokainen askelma käy läpi tuotantomme laaduntarkkailun, ennen kuin se lähetetään asentajillemme.

Stepfix-portaiden askelmat leikataan ja käsitellään vain tilauksesta, mikä vähentää materiaalihukkaa ja takaa jäljitettävyyden. Askelmat pintakäsitellään öljyvahalla, joka on 100 % luonnollinen ja myrkytön.

Lue lisää tuotantoprosessistamme ja käyttämistämme materiaaleista.

Tilaa maksuton arviointikäynti nyt

  1. Et sitoudu mihinkään ja eikä käynti maksa sinulle mitään.
  2. Saat nopeasti tarkan tarjouksen porrasremontin kokonaiskustannuksista. Kesäkampanjalla lisäksi tuntuva alennus!
  3. Asennus sovitaan sinulle hyvään hetkeen. Kun tilaat nyt, saat asennuksen paikkakunnasta riippuen elokuulle tai heti syyskuun alkuun.

Tavara liikkuu ja asentajien kalenteri täytyy, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja hyödyntää kesäkampanjan etu! Sovi arviointikäynti tai pirauta meille ja kysy lisää.

Soita 020 770 5950 tai täytä alla oleva lomake!

 

Nimi*
Olen kiinnostunut*
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.