Hyödynnä sesonkiale

 kun tilaat porrasremontin syyskuun loppuun mennessä, säästäT 350 €

Haluaisitko modernimpaa ilmettä portaisiin, mieluusti edullisesti ja vähällä vaivalla?

Me Stepfixillä uudistamme portaasi vanhoja purkamatta, aina laadukkaasti ja sovitusti aikataulussa. Pinnoitamme vanhat portaat aidolla massiivipuulla, jonka sävyn voit valita itse. Stepfix-porrasremontti on kestävä ja tyylikäs vaihtoehto portaiden maalaukselle. Pääset itse pienellä vaivalla ja saat ison muutoksen kodin yleisilmeeseen.

Portaat ovat käytössäsi koko remontin ajan, eikä työstämme aiheudu meluhaittaa tai ylimääräistä sotkua. Stepfix-porrasremontti on helppo ja kustannustehokas ratkaisu, joka kasvattaa asuntosi arvoa pitkällä tähtäimellä. 

Kun tilaat porrasremontin 30.9.2022 mennessä, saat -350 € alennuksen tilauksen loppusummasta.

Kuulostaako hyvältä? Ota ensimmäinen askel uusiin portaisiin ja varaa maksuton arviointikäynti.

Piipahdamme paikalla rennoissa tunnelmissa, mittaamme portaat ja annamme arvion kokonaiskustannuksista. Arviointikäynti ei sido sinua mihinkään – meille uskallat myös rohkeasti sanoa, jos tarvitset käynnin jälkeen vielä lisää miettimisaikaa.

Stepfix-palvelu pähkinänkuoressa

  • Kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta asennukseen.
  • Portaiden pinnoitus, porraskaiteet ja käsijohteet, porraskuilun maalaukset – kaikki helposti askelmien asennuksen yhteydessä.
  • Kotitalousvähennyskelpoinen, kustannustehokas ja kestävä tapa uusia portaat.
  • Kotimainen tuotanto ja omat asentajat takaavat laadukkaan lopputuloksen. 
  • Askelmat käsitellään valmiiksi tehtaallamme. Vain viimeistelyleikkaukset ja askelmien liimaus tapahtuu paikan päällä.
  • Voit maksaa porrasremontin juuri sinulle sopivissa erissä.

Tulemme kartoittamaan portaidesi uudistustarpeen ja antamaan tarkan tarjouksen porrasremontista. Käynti ei maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään. 
Lue blogi: Mitä arviointikäynnillä tapahtuu?


Perinteisesti porrasremontista tulee mieleen että vanhat portaat puretaan kokonaan ja rakennetaan uudet tilalle. Tämä on aikaa vievää ja kallista. Vanhojen portaiden maalaus vaatii sekin runsaasti pohjatöitä ja maalipinta alkaa yleensä kulua nopeasti, koska portaat ovat kovassa käytössä päivittäin. Stepfixin kestävät & kauniit tammi- ja saarniaskelmat on saatavilla 15 eri sävyssä.

Stepfix-askelmilla asuntoon nopeasti uutta ilmettä

Miksi kannattaa uudistaa portaat nyt, eikä myöhemmin syksyllä?

1.

Puutavaran hinta jatkaa kallistumistaan – kun toimit heti, saat askelmat edullisesti

Nykyisessä maailmantilanteessa on varmaa, että puutavaran hinta tulee kallistumaan entisestään. Mitä pidemmälle lykkäät portaiden uusimista, sen kalliimpaa siitä tulee.

Tehokkaan tuotantoprosessimme ansiosta meillä on laaja valikoima eri sävyjä ja materiaaleja valmiina varastollamme. Kun tilaat nyt, saat uudet portaat edullisesti. Annamme -350 € alennuksen kokonaisuudesta kaikille 30.9.2022 mennessä tehdyille tilauksille.

2.

Pääset nauttimaan uusista portaista parhaassa tapauksessa jo parin viikon päästä 

Kesän rientojen jälkeen on taas mukava nauttia kotoilusta ja syksyn pimeiden iltojen koittaessa et varmasti halua löytää itseäsi harmittelemasta yhä uudelleen samaa tilannetta: portaikon rumaa ilmettä.

Portaikon uudistus vaikuttaa koko asunnon viihtyvyyteen. Millaista näkymää haluat syksyllä sohvalta katsoa?

Katso portaiden upeat muutoskuvat

3.

Saat vihdoinkin sen yhden ikuisuusasian pois työlistalta – helposti ja nopeasti

Kun asuu omakoti- tai rivitalossa, pientä korjattavaa ja laitettavaa löytyy jatkuvasti. 

Vanhojen portaiden kunnostus on tyypillinen viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen tällä loputtomalla työlistalla roikkuva asia. Jos vanhojen portaiden uusimiseen on olemassa helppo ja kustannustehokas ratkaisu, mikset hyödyntäisi sitä heti? Kun otat asialle Stepfixin ammattilaiset, voit itse ottaa rennosti ja huokaista helpotuksesta: homma tulee vihdoinkin tehtyä! 

 

Laadukkaat Stepfix-askelmat asennetaan vanhojen portaiden päälle

Stepfix-remontissa saat käytännössä uudet portaat ilman suurta remonttia. Asennamme uudet massiivipuiset, tammi- tai saarniaskelmat liimaamalla vanhojen askelmien päälle.

Jos toiveissasi on koko portaikon ilmeen kirkastus, voimme myös maalata porraskuilun seinät ja esimerkiksi vaihtaa kaiteet askelmien asennuksen yhteydessä.

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat koko urakasta aina hionnasta ja pintojen suojaamisesta alkaen. Konseptimme on 100% avaimet käteen -ratkaisu ja portaissa voi kulkea täysin normaalisti koko remontin ajan.

Helppoa, tehokasta ja siistiä – saat ison muutoksen pienellä vaivalla!

Stepfix on kotimaista tuotantoa suunnittelusta asennukseen

Oman tuotantomme ansiosta voimme taata porrasremontillesi nopean ja varman toimituksen. Lisäksi jokainen askelma käy läpi tuotantomme laaduntarkkailun, ennen kuin se lähetetään asentajillemme.

Stepfix-portaiden askelmat leikataan ja käsitellään vain tilauksesta, mikä vähentää materiaalihukkaa ja takaa jäljitettävyyden. Askelmat pintakäsitellään öljyvahalla, joka on 100 % luonnollinen ja myrkytön.

Lue lisää tuotantoprosessistamme ja käyttämistämme materiaaleista.

Tilaa maksuton arviointikäynti nyt

  1. Et sitoudu mihinkään ja eikä käynti maksa sinulle mitään.
  2. Saat nopeasti tarkan tarjouksen porrasremontin kokonaiskustannuksista. Kampanjalla lisäksi tuntuva alennus!
  3. Asennus sovitaan sinulle hyvään hetkeen. Kun tilaat nyt, saat asennuksen paikkakunnasta riippuen syyskuulle tai heti lokakuun alkuun.

Tavara liikkuu ja asentajien kalenteri täytyy, joten nyt kannattaa toimia nopeasti ja hyödyntää kampanjan etu! Sovi arviointikäynti tai pirauta meille ja kysy lisää.

Soita 020 770 5950 tai täytä alla oleva lomake!

 

Nimi*
Olen kiinnostunut*
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.