Tammi Nature

Porrasaskelmassa tammi on kaunis ja kestävä materiaali, jonka pinnassa näet aidon, luonnon muokkaaman kuvioinnin. Värittömällä öljyvahalla käsitelty Nature-sävy tuo esiin puun erilaiset, luonnolliset sävyvaihtelut. Yhdestä levystä saa yleensä tehtyä kaksi askelmaa.

139,00 319,00 

Poista

Aina klassinen tammi antaa varmasti viimeistellyn vaikutelman

Tammi on kaunis materiaali, jonka pinnassa näet aidon, luonnon muokkaaman kuvioinnin.

Jokainen tuote on uniikki, sillä puun pintakuviointi ja luontainen väri ovat aina yksilöllisiä – kahta täysin samanlaista askelmaa ei ole.

Puu on painavaa, kovaa, kulutusta kestävää sekä sitkeää. Sen lujuusominaisuudet ovat korkeammat kuin millään muulla eurooppalaisella lehtipuulla.

Stepfix-askelmilla uudistat portaasi itse – mittatyökalullamme avulla mittaat oikeankokoiset puuaskelmat portaisiisi helposti. Porrasaskelmien saapuessa sahaat puuaskelmasta oikean kokoisen levyn ja liimaat sen suoraan vanhan askelman päälle. Stepfix-askelmat ovat moderni, ympäristöystävällinen tapa uudistaa portaasi – vanhoja purkamatta.

Huomioithan, että yhdestä askelmalevystä saa useimmiten tehtyä kaksi porrasaskelmaa.

Tutustu mittausohjeisiin

Tuotteiden toimitusaika on n. 14 vuorokautta tilauksesta.

TILAA NYT:

139,00 319,00 

Poista

Näin uudistat portaasi Stepfix-askelmilla

1

Mittaa ja tilaa askelmat

Mittaa portaidesi askelmien koot ja laskea tilattavien Stepfix-puuaskelmien määrä. Tilaa tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna tai sovi nouto Stepfix-tuotannon toimitiloista Jyväskylästä. Lue vinkkejä ja ohjeita mittaukseen mittausohjeestamme.

2

Tarkista tilaus ja sahaa askelmat

Saatuasi toimituksen tarkista, että kaikki askelmat ovat virheettämässä kunnossa ja kaikki tarvittava on mukana. Sahaa askelmat portaidesi mittojen mukaan.

3

Liimaa sahatut askelmat paikoilleen 

Liimaa sahatut askelmat paikoilleen vanhojen askelmiesi päälle.

4

Valmis!

Liiman kuivuttua portaat ovat käyttövalmiit – voit halutessasi maalata samalla portaikon muut osat yhteensopiviksi uusien askelmien kanssa. Maalaus suositellaan tehtäväksi ennen uusien askelmien asennusta, jotta turhilta maalitahroilta vältytään.

Haluatko, että hoidamme myös asennuksen?

Stepfix-puuaskelmat voi ostaa kätevästi myös asennettuna kotiisi asennuspalvelumme kautta.

Asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan menetelmän ansiosta vanhat ja kuluneet portaat saadaan kunnostettua ja kaunistettua erittäin nopeasti ja kokonaan ilman portaiden käyttökatkoa.