Saarni Excellent Musta

(VAIHDA) Tammi on kaunis materiaali, jonka pinnassa näet aidon luonnon muokkaaman kuvioinnin. Värittömällä öljyvahalla käsitelty nature-sävy tuo esiin puun erilaiset luonnolliset sävy vaihtelut. Yhdestä levystä saa yleensä tehtyä kaksi askelmaa.

149,00 269,00 

Poista

Luja ja kulutusta kestävä saarni on varma valinta nykyaikaiseen kotiin

Tammi on kaunis materiaali, jonka pinnassa näet aidon luonnon muokkaaman kuvioinnin.

Jokainen tuote on uniikki, sillä puun pintakuviointi ja luontainen väri on aina yksilöllinen. Kahta täysin samanlaista askelmaa ei ole.

Puu on painavaa, kovaa, kulutusta kestävää ja sitkeää. Sen lujuusominaisuudet ovat korkeammat kuin millään muulla eurooppalaisella lehtipuulla.

Stepfix askelmilla uudistat portaasi itse. Mittaat vanhat askelmat mittatyökalullamme ja sahaat uuden uuden askelman vanhan päälle.

Huomioithan, että yhdestä askelmalevystä saa useimmiten tehtyä kaksi porrasaskelmaa.

Tutustu mittausohjeisiin

Tuotteiden toimitusaika on n. 14 vuorokautta tilauksesta.

TILAA NYT:

149,00 269,00 

Poista

Näin uudistat portaasi Stepfix-askelmilla

1

Mittaa ja tilaa askelmat

Mittaa portaidesi askelmien koot ja laskea tilattavien Stepfix-puuaskelmien määrä. Tilaa tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna tai sovi nouto Stepfix-tuotannon toimitiloista Jyväskylästä. Lue vinkkejä ja ohjeita mittaukseen mittausohjeestamme.

2

Tarkista tilaus ja sahaa askelmat

Saatuasi toimituksen tarkista, että kaikki askelmat ovat virheettämässä kunnossa ja kaikki tarvittava on mukana. Sahaa askelmat portaidesi mittojen mukaan.

3

Liimaa sahatut askelmat paikoilleen 

Liimaa sahatut askelmat paikoilleen vanhojen askelmiesi päälle.

4

Valmis!

Liiman kuivuttua portaat ovat käyttövalmiit – voit halutessasi maalata samalla portaikon muut osat yhteensopiviksi uusien askelmien kanssa. Maalaus suositellaan tehtäväksi ennen uusien askelmien asennusta, jotta turhilta maalitahroilta vältytään.

Haluatko, että hoidamme myös asennuksen?

Stepfix-puuaskelmat voi ostaa kätevästi myös asennettuna kotiisi asennuspalvelumme kautta.

Asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan menetelmän ansiosta vanhat ja kuluneet portaat saadaan kunnostettua ja kaunistettua erittäin nopeasti ja kokonaan ilman portaiden käyttökatkoa.