Päätylista, saarni

Jos askelman pääty jää näkyviin, voidaan se viimeistellä päätylistalla. Päätylistat myydään 1000 mm pitkinä, joten yhdestä listasta saa useimmiten kolmen askelman päädyt tehtyä.

15,00 17,00 

Poista
Tuotteiden toimitusaika on n. 14 vuorokautta tilauksesta.

TILAA NYT:

15,00 17,00 

Poista

Näin uudistat portaasi Stepfix-askelmilla

1

Mittaa ja tilaa askelmat

Mittaa portaidesi askelmien koot ja laskea tilattavien Stepfix-puuaskelmien määrä. Tilaa tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna tai sovi nouto Stepfix-tuotannon toimitiloista Jyväskylästä. Lue vinkkejä ja ohjeita mittaukseen mittausohjeestamme.

2

Tarkista tilaus ja sahaa askelmat

Saatuasi toimituksen tarkista, että kaikki askelmat ovat virheettämässä kunnossa ja kaikki tarvittava on mukana. Sahaa askelmat portaidesi mittojen mukaan.

3

Liimaa sahatut askelmat paikoilleen 

Liimaa sahatut askelmat paikoilleen vanhojen askelmiesi päälle.

4

Valmis!

Liiman kuivuttua portaat ovat käyttövalmiit – voit halutessasi maalata samalla portaikon muut osat yhteensopiviksi uusien askelmien kanssa. Maalaus suositellaan tehtäväksi ennen uusien askelmien asennusta, jotta turhilta maalitahroilta vältytään.

Haluatko, että hoidamme myös asennuksen?

Stepfix-puuaskelmat voi ostaa kätevästi myös asennettuna kotiisi asennuspalvelumme kautta.

Asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan menetelmän ansiosta vanhat ja kuluneet portaat saadaan kunnostettua ja kaunistettua erittäin nopeasti ja kokonaan ilman portaiden käyttökatkoa.