Koronavirus

Stepfixin ohjeistus Koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Hei,

myös me Stepfixillä olemme huolissamme koronaviruspandemian aiheuttaman terveysriskin ja sen myötä aiheutuneen talouden taantuman vuoksi. Haluamme omalta osaltamme olla hidastamassa viruksen leviämistä, ja yrityksemme noudattaakin tarkoin hallituksen antamia ohjeita.

Emme tee toistaiseksi vierailuja riskiryhmiin kuuluvien luona, emme ole sairaana töissä ja huolehdimme riittävästä käsihygieniasta kaikissa tilanteissa. Riskiryhmään kuuluvien porrasasennukset siirretään eteenpäin ja suoritetaan, kun poikkeusoloista on selvitty. Näistä olemme luonnollisesti yhteydessä suoraan asianomaisiin.

Suomen ja koko maailman taloudellisen tilanteen vuoksi näemme kuitenkin, että on hyvin tärkeää pyrkiä pitämään yritystoiminta muutoin mahdollisimman normaalilla tavalla käynnissä. Meillä tämä tarkoittaa, että yrityksemme on normaalisti auki ja palvelemme asiakkaita edelleen niin hyvin kuin se tilanteen myötä on mahdollista. Tarjouslaskennat voimme hoitaa joko totutulla tavalla paikan päällä, mikäli asiakas ei kuulu riskiryhmään, tai etänä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Asennusaikoja on saatavilla nyt toukokuusta eteenpäin.

Suomalaiset ovat kokeneet kriisejä ennenkin, ja me Stepfixillä uskomme, että meistä löytyy edelleen sitä sisua, jolla pääsemme tämänkin kriisin yli kunnialla. Muistetaan lähimmäisiämme ja autetaan apua tarvitsevia. Yhdessä tästäkin selvitään.

Ystävällisin terveisin

Stepfixin väki

Pyydä tarjous porrasremontista

Jätä tarjouspyyntö niin olemme teihin yhteydessä.








Lue tietosuojaseloste klikkaamalla