Uusi elämä portaillesi

Stepfix-porrasremontilla portaistasi tulee ulkonäöltään sekä toimivuudeltaan uudenveroiset – helposti ja nopeasti.

Siisti porrasremontti yhdessä päivässä

Stepfix-porrasremonteissa portaat päällystetään 8 millimetriä paksulla massiivipuuaskelmilla, joka antaa portaille tyylikkään ilmeen ja on kestävä käytössä. Askelmien asennuksen lisäksi portaikon muut osat (ja tarvittaessa muutakin) voidaan maalata.

Stepfix-porrasremontti perustuu laadukkaaseen tuotteeseen ja erittäin asiakasystävälliseen asennukseen. Rumat, vanhat, kuluneet tai kolhiintuneet portaat saadaan aidolla puulla pinnoittamalla uuden ja siistin näköisiksi. Vanhojen askelmien päälle asennetaan uudet massiivipuuaskelmat.  Lopputulos on tyylikäs, viimeistelty ja kestävä.

Asennus onnistuu siististi ilman purkutöitä, pölyä tai muuta sotkua, ja koko työ on valmis päivässä. Porrasremontti ei häiritse asumista eikä vaadi kotoa pois lähtemistä. Portailla voi kävellä heti, kun pinnoitteet on saatu paikoilleen.

Askelmat sävytetään aina haluamaasi sävyyn ennen asennusta toimistollamme. Askelmat sahataan portaiden mittojen mukaan oikeankokoisiksi ja ne kiinnitetään porrasaskelmille vahvalla liimalla.

Laatutuote aidosta puusta

Stepfix-porrasremonteissa portaat päällystetään aidolla puuviilulla, joka tuo portaille tyylikkään ilmeen ja on kestävä käytössä

ominaisuudet

Laske porrasremonttisi hinta

Laskurilla saat porrasremontistasi suuntaa antavan hinta-arvion, jota voimme tarkentaa ilmaisella kotikäynnillä.

hintalaskuri

Pyydä tarjous porrasremontista

Täytä tietosi lomakkeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä.